Schrijven in Buren

Ja, ik ben een schrijver. Af en toe moet ik even in mijn arm knijpen om zeker te weten of het echt waar is. Ik schrijf veel – liefst over wat ik meemaak. Maar ook over wat anderen meemaken. Je kunt mijn blogjes lezen op verschillende sites. Welke? Op deze drie vind je de meeste:
www.margovonk.nl over mijn boeken en schrijftafel
www.margovonk.wordpress.com over van alles en nog wat
www.atelierinburen.nl over schilderen, vilten en schrijven.

Natuurlijk help ik ook anderen met schrijven. Aan de schrijftafel schrijf ik samen met een kleine groep over wat ons bezig houdt. Dat geeft rust en ruimte in je hoofd en het levert de prachtigste gedichten op.
Data van de schrijftafels staan in de agenda.

Schrijven
maakt los,
trekt aan draden.
Daaraan zit van alles
vast.

Ik heb het boek Waar lopen de schapen? geschreven. Interviews met herders. Mooie verhalen over mensen die hun droom zijn gaan volgen.

Ook heb ik een prentenboek geschreven geïllustreerd door de schilders van de Zorgboerderij de Witte Schuur: De gelaarsde kat op de Witte Schuur.