Weer een stap

Kleine stap

Heerlijk om te zien dat er beweging in komt. Vandaag kwam Trudy – misschien beter bekend als Dolle Mina, dikkerd of engel – mij weer helpen. Ik zet wat op de bogen en zij kleurt het in. Bijvoorbeeld het cruciale jaartal 1974.

Tweede stap

Met elk stukje tekst en figuur komen we verder in het beeld van de zeven bogen. Als je wilt begrijpen wat mijn opdracht is, lees dan de prachtige krant van het Buren Toen Theater – gisteren verspreid in Buren. Of volg ze op de Facebook.

Volgende stap

Over de volgende stap lees je morgen meer. Want de tijd begint te dringen. Eind augustus begint het Theater. Ik doe mijn best en ga zorgen dat de zeven (!) poorten op tijd klaar zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *