En weer een stukje verder

Druk?

Ja. Ineens voel ik een lichte druk. Het feit dat er een boog is waar nog niets op staat – dat kan toch niet? En dat terwijl deze boog een prachtig thema heeft : verleiding. Hoe geef je verleiding vorm? Met Peter hebben we het over mooie vrouwen gehad – correctie – wulpse dames. En grijpgrage handjes.

Tijd om de groene boog aan te pakken.

Op de groene boog mag dus een verleidelijke dame en grijpgrage handjes. Dat wordt een makkie toch? Die wulpse dames schilder ik vaker ­čśë. En dat leer ik ook graag aan anderen tijdens workshops. En toch. Als ik daar zit in die prachtige voormalige koeienstal van Jan Rombout laat ik het adagium – begin met drie ronde ballen – links liggen. Ik schilder een blonde schone – met decollet├ę. Maar zonder parels.

Wat is er toch aan de hand?

En daarna begin ik aan de handjes. Gelukkig heb ik in mijnatelier wat geoefend. want handjes zijn best lastig. De verhoudingen moeten wel kloppen.

Maar aan de andere kant – als het op een hand lijkt is het al goed. Toch?

Nog een poot te gaan

Op de ene poot van de groene boog staan grijpgrage handjes. Maar wat zet ik op de andere? Idee├źn zijn welkom.

4 gedachten over “En weer een stukje verder”

  1. Hoi margo, ik heb zojuist op Etsy gekeken en daar zie je mooie voorbeelden over verleiding, een lekker ijsje of Berlijners bol, gebakje of een kus ( allen de lippen) moet je maar eens kijken.
    Succes verder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *