Schrijf het van je af

Het is echt fantastisch om een dagboek bij te houden. Gewoon elke dag opschrijven wat je bezig houdt. Je kunt van alles op schrijven. Het helpt om onderwerpen waar je moeite mee hebt, in woorden te vangen. Het helpt je om het van meerdere kanten te bekijken. En soms blijkt het dan helemaal niet meer zo moeilijk.

Pepmiddel

Waar ik schrijven ook voor gebruik is om mezelf op te peppen. Kom, het leven is echt de moeite waard. Waarom zou je jezelf neer laten sabelen door een ander? We zijn allemaal gelijk. Alleen heeft de een een grotere mond dan de ander…

Raken

Nou, dat is het natuurlijk niet alleen. Ik kan ook heel verdrietig worden van onmogelijke conflicten. De oorlogsbeelden van Israël en Hamas komen keihard binnen. Er zijn alleen maar verliezers in deze oorlog. Het lijkt onmogelijk om dit conflict op te lossen door het zoeken naar verbinding. Het raakt me echt enorm. Jou ook?

Verbinding

Mijn grootste talent is het zoeken én vinden van verbinding. Zal ik dan daar maar mijn energie op richten? Lijkt me een goed plan. En als jij denkt dat je iemand nodig hebt om verbinding te leggen – laat het me weten!

Hoornaar

Het toetje. Er kriebelde iets op mijn hoofd. Ik wist niet wat en kriebelde terug. Uiteindrlijk bleek het deze griezel. Pfff. Niet gestoken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *