Het blijft genieten

Expositie op de Aalsdijk.

De bogen staan te pronken op de Aalsdijk – deze week en volgende week. Een bijzondere plek om te exposeren. Als er een voorstelling is van het BurenToenTheater, dan staat daar ook nog eens een prachtig mens bij die de zonde van de boog ‘draagt’. Elke boog heeft zijn eigen verhaal.

Sprookje

In Buren worden de mooiste foto’s gemaakt door Huub Claesens. Ik plaats er hier een paar die hij gemaakt heeft van de bogen. Ik hoop dat hij het goed vind. De bogen zijn best leuk – maar op deze foto’s zijn ze echt prachtig.

Foto door Huub Claessens

Het blijft genieten

Elke keer als ik met onze hond op stap ga, loop ik onder mijn eigen werk door. Een feestje! Ik vergeet helemaal te genieten van al het moois dat er verder te zien is. Ik heb even genoeg aan de kick van de vrolijke bogen.

Foto door Huub Claessens.

Wens

Wat ik natuurlijk hoop is dat na afloop de bogen voorzichtig worden afgebroken. Een paar van de ‘schilden’ zou ik graag bewaren. Gewoon voor de lol.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *