Verleiden is een kunst

Verleidelijk

Niet zo heel gek dat ook verleiding een hoofdzonde is. Wat kan er toch veel mis gaan als je je laat verleiden. Eh. Dat klinkt gek. Het is juist heerlijk om verleid te worden. Hi hi.

Genieten.

Maar ja, je moet wel je kop erbij houden. Want het kan ook mis gaan. Ik laat me vooral verleiden door de zon. Genieten in de tuin. Daar vliegt de tijd. Verder laat ik de meeste verleidingen links liggen. Dat scheelt kilo’s. En dat is fijn.

Verder met de bogen

Gisteren voelde ik ‘lichte’ druk, dus vandaag weer een stapje gemaakt. De groene boog – die van de verleiding – heb ik omgedraaid en die is nu zo goed als klaar. De achterkant gaat sneller dan de voorkant.

Mooi rood is niet lelijk.

Deze draaien we om.

Janis haar handtekening – met de mooie hartjes – was bedoeld als voorkant. Maar dat gaat niet door. Jan Rombout is het met me eens – haar portret is veel leuker. Ik heb het vandaag nog eens bekeken en dat wordt hem.

Heerlijk met zo’n oranje zonnebril en bontmuts. En natuurlijk een paar spiegeltjes. Kom die maar bewonderen op de Aalsdijk.

Relax

Dat was wel het motto van de jaren zeventig – relaxen met een joint. Of een waterpijp. Die staat erop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *